FŐMENÜ

A halászati törvény rendelkezése szerint minden magyar állampolgárnak, aki 14. életévét betöltötte, az állami horgászokmány kiváltásához horgászvizsgával kell rendelkeznie. A horgászvizsgával kapcsolatos tudnivalókról a Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron megyei Szövetsége honlapján lehet tájékozódni.
A felkészülést segítő Horgászismeretek című tananyag megvásárolható az Egyesületnél.

Az aktuális tagdíjakat, jegyárakat az éves KÖRLEVÉL tartalmazza, illetve az egyesületi tagokra érvényes díjakról egy összefoglaló DÍJTÁBLÁZAT is rendelkezésre áll.
A lap jobb oldalán látható DÍJKALKULÁTOR gombra kattintva egy online kalkulátor nyitható meg, amelynek segítségével néhány kattintással kiszámítható az aktuális évre befizetendő összeg. A kalkulátor a kedvezményes és emelt díjas állami horgászokmányokat, valamint a megyei vizekre vonatkozó kedvezményes területi jegyárakat nem tartalmazza, ezeket a DÍJTÁBLÁZAT segítségével lehet számolni.

Egyesületi kedvezményben részesülnek a legalább 8 éves tagsággal rendelkező nyugdíjasok, a 18 év feletti tanulók, a horgászfeleségek és az egyesületi vezetők.

A horgászjegy postán történő megküldését vállaljuk abban az esetben, ha a befizetési csekkjét, horgászigazolványát, állami jegyét ajánlott levélben címünkre megküldi, valamint megcímzett válaszborítékot küld a mindenkor érvényes ajánlott levél díjszabásának megfelelő értékű bélyeg felragasztásával /kérjük a levél súlyát is figyelembe venni/.

A csekken történő befizetés és banki átutalás mellett 2018-tól lehetőség van az irodában bankkártyával történő fizetésre is.