FŐMENÜ

A halászati törvény rendelkezése szerint minden magyar állampolgár, aki 14. életévét betöltötte, állami horgászvizsga bizonyítvánnyal nem rendelkezik és új horgászként jelentkezik az egyesületbe, köteles horgászvizsgát tenni. 2014. évtől a 12. életévét betöltött személy is horgászvizsgát tehet és ifjúsági horgásznak kell tekinteni. A horgászvizsgát az FVM megyei Hivatala által létrehozott vizsgabizottság előtt Győr-Moson-Sopron megyében három helyen lehet letenni:
- Győrben: a Megyei Szövetség irodájában (Győr, Bajcsy-Zs. u. 13.) január 1-től május 31-ig minden hétfőn 14-15.30 óra között, míg június 1-től minden hónap elso hétfőjén 14-15.30 óra között, kivéve november hónapot
- Sopronban: az Ipartestület székházában (Sopron, Csengeri u. 55.) minden hónap második keddjén 16.30-19 óra között,
- Mosonmagyaróváron: az Engels u. 10. szám alatti irodaház I. emeletén, minden hónap első keddjén 15-17 óra között.

A vizsgáztatás díja: 3.500 Ft, melyet a vizsgáztatás helyszínén kell fizetni.

A felkészülést segítő Horgászismeretek című tananyag megvásárolható az Egyesületnél.

70. életévüket betöltött horgásztársak részére az Állami jegy ingyenes.

Egyesületi kedvezményben részesülnek a legalább 8 éves tagsággal rendelkező nyugdíjasok, a 18 év feletti tanulók, a horgászfeleségek és az egyesületi vezetők.

A horgászjegy postán történő megküldését vállaljuk abban az esetben, ha a befizetési csekkjét, horgászigazolványát, állami jegyét ajánlott levélben címünkre megküldi, valamint megcímzett válaszborítékot küld a mindenkor érvényes ajánlott levél díjszabásának megfelelő értékű bélyeg felragasztásával / kérjük a levél súlyát is figyelembe venni /.

Az SZJA törvénymódosítás szerint 2013-tól SZÉP KÁRTYÁN keresztül is lehetőség van a sporthorgászattal kapcsolatos költségek elszámolására, de mivel egyesületünknél ennek sem a személyi, sem a tárgyi feltételei nincsenek meg, ezért sajnos ezt nem tudjuk biztosítani.

DÍJKALKULÁTOR


Az aktuális tagdíjakat, jegyárakat, egyéb költségeket az éves KÖRLEVÉL tartalmazza, de az alábbi hivatkozásra kattintva egy online kalkulátor nyitható meg, amelynek segítségével néhány kattintással kiszámíthatja azokat.