FŐMENÜ

Gyermek- és ifjúsági háziverseny - Győr, 2017. április 22.

A Szigetköz Horgász Egyesület 2017. április 22-én Győrben a Mosoni-Duna Holtágon rendezte meg Gyermek- és Ifjúsági Vetélkedőjét elmélet, célbadobás, halfogás és "barkácsolás" versenyszámokban. A versenyre csak a SZIGETKÖZ H.E. ifi és gyermek tagja nevezhetek.

VersenyeredményekEgyesületi verseny tagok részére - Öttevény, 2017. április 23.

A Szigetköz Horgász Egyesület 2017. április 23-án az öttevényi tavakon megrendezte éves egyesületi versenyét. A korábbi napok szeles, esős, szinte télies időjárása miatt a versenyt rendezők aggódtak a részvételt és a fogási eredményeket illetően. a létszámot illetően az aggodalom alaptalannak bizonyult, ugyanis a versenyre 4 kategóriában 61 fő versenyző nevezett. A fogási eredmények sajnos elmaradtak a korábban megszokottaktól, mindössze 4 db ponty és kevés sügér és naphal került a szákokba. A lehűlt vízben keszegfélék sem akadtak a versenyzők horgára.

VersenyeredményekTérségi horgászverseny - Bodonhely, 2017. április 30.

A Szigetköz Horgász Egyesület és a Bodonhelyi önkormányzat 2017. április 30-án vasárnap rendezte meg „Térségi Horgászversenyét” a Fábián tavon. A versenyre a térség 20 horgásza nevezett "Felnőtt 2 botos" és "Ifi-Gyerek" kategóriákban.

Versenyeredményekifj. Pápai Ottó törpeharcsafogó emlékverseny - Ikrény, 2017. május 7.

A Szigetköz Horgász Egyesület 2017. május 7-én az Ikrényi Holt-Rábán, a hagyományoknak megfelelően megrendezte az Ifj. Pápai Ottó törpeharcsafogó emlékversenyt.
A versenyre a vártnál kevesebb, 2 egyesület részéről mindössze 24 horgász nevezett, ami a reggeli órák csapadékos időjárásának volt betudható. A kis létszám ellenére a verseny 4 kategóriában jó hangulatban, a későbbiekben napsütéses időben telt. Versenyzőink 382 db, 19220 gramm törpeharcsát fogtak összesen.
A versenyen jelen volt Pápai Ottó özvegye és lánya, akikkel a megmérettetést követően a Szigetköz Horgász Egyesület koszorút helyezett el a rábapatonai temetőben Ifj.Pápai Ottó sírjánál. Az eredményhirdetést követően Molnár Ferenc szintén hagyományosan gulyáslevessel vendégelte meg a versenyzőket.
A verseny vándorserlegét Kovács Jenő rábapatonai horgász vihette haza 1 évre.

Versenyeredményekid. Sinkó Lajos emlékverseny - Ásványráró, 2017. augusztus 27.

A Szigetközi Horgász Egyesület 2017. 08. 27-én rendezte meg a XXXIX. id. Sinkó Lajos nyílt emlékversenyét Ásványrárón az Árvai záráson.
A meghirdetett öt kategóriában 14 egyesület 60 versenyzője nevezett. A verseny kedvező időben, jó feltételek mellett zajlott, a fogási eredmények az előző évihez hasonlóan alakultak.
Az aranyérmet és a verseny vándorserlegét a legtöbb halat fogó Varga Richárd vihette haza. A legnagyobb halat Kránicz István fogta (5020 g) és ezzel megnyerte a Zalán Barnabás horgásztárs által felajánlott különdíjat.
A versenyt a kétbotos felnőtt kategória díjaival, etetőanyaggal és apró cikkekkel támogatta Magyar Gábor az MMX horgászáruház tulajdonosa. A gyerek kategória díjait a Horgász Sziget horgászáruház ajánlotta fel, az ifi horgászok részére felajánlott ajándékcsomagokkal az Aniversum Horgászcentrum támogatta a versenyt.
A verseny rendezői köszönetet mondanak az ásványrárói Titán Halászcsárdának a verseny rendezéséhez nyújtott segítségéért.

Versenyeredmények
Mottó:

Senki sem nyert még versenyt,
aki nem nevezett be